Seznamte se s chovatelem Hanákem a jezdcem Sigismondim!

- 05 / 02 / 2020 -

V novém čísle časopisu Svět koní 1/2020 se budete moci těšit na spoustu zajímavých článků.

Předplatitelé už ho mají doma, ale i vy si ještě můžete objednat Svět koní, v němž chovatel elitních skokových koní Bedřich Hanák prozrazuje, kde hledá inspiraci, jak se změnila situace v chovu koní  v České republice a s jakými problémy se chovatelé potýkají.

Mnohonásobný mistr republiky, drezurní jezdec Fabrizio Sigismondi nás provedl svou stájí, popsal systém práce s drezurními koňmi a představil i plány pro sezonu. Příběh Veroniky Bernhardové ukáže, že i amatérským jezdcům se mohou plnit sny v úrovních, o kterých si před pár lety ani netroufali snít.

Martina Burianová připravila zajímavé čtení o Kladrubských koních v drezurním obdélníku i o haflingské klisně, jejíž kariéra pod sedlem teprve začíná.

Přečtete si praktické tipy, čím můžete koním zpestřit zimní krmení a podle čeho vybírat různé složky krmení. Pozveme vás na Jezdecký festival do Královic a v neposlední řadě také přiblížíme, co ještě čeká české reprezentanty před cestou na olympiádu. V časopise najdete i další články, nezapomínáme například ani na dostihové jezdce, ani na další zajímavosti z chovu koní.

Více se dozvíte v novém čísle časopisu Svět koní!

Magazín o všem ze světa koní

Originální a inspirující rozhovory pro lidi jako jste vy: jezdci, majitelé i chovatelé koní. V časopisu Svět koní nahlédnete zblízka do světa jezdectví, a to jak sportovního, tak rekreačního.

Roční předplatné

399 Kč / 6 čísel