Vyšlo nové číslo časopis Svět koní!

- 06 / 10 / 2020 -

Provede Vás top akcemi sezony i neobyčejnými příběhy.

Mezi nejvýznamnější parkurové akce letošního roku bezesporu patřil Pohár národů (CSIO), který Czech Equestrian Team uspořádal v pražské Chuchli. Manažerka české reprezentace a ředitelka CSIO závodů Markéta Šveňková v rozhovoru prozradila, co vše pořádání takových závodů obnáší a proč se  v tuzemsku 12 let nekonaly. Ač celou sportovní sezonu ovlivnila pandemie koronaviru, České Derby se nakonec běželo, i když v náhradním termínu.

Připomeňte si jeden z nejdůležitějších rovinových dostihů objektivem Zenona Kiszy.

O nevypočitatelnosti vývoje letošní sezony a velice úspěšných závodech světového poháru v Olomouci hovoří Klára Damborská.

Pokračujeme také v představování českých podnikatelek a podnikatelů, kteří se zaměřují na zboží pro koně. Tentokrát si přečtete příběh firmy Coolhorse, výrobce ohlávek s originálními barevnými motivy.

Objednejte si zbrusu nové číslo časopisu Svět koní a objevte další zajímavé rozhovory, reportáže i tipy pro každého milovníka koní.

Magazín o všem ze světa koní

Originální a inspirující rozhovory pro lidi jako jste vy: jezdci, majitelé i chovatelé koní. V časopisu Svět koní nahlédnete zblízka do světa jezdectví, a to jak sportovního, tak rekreačního.

Roční předplatné

399 Kč / 6 čísel