Co nám prozradila Milada o chladnokrevných koních?

- 15 / 09 / 2020 -

Je v současné době moderní mít chladnokrevníka?
Nevím, zda se dá úplně říci, že je moderní mít chladnokrevníka, ale myslím si, že mnoho lidí se pro ně začíná stále častěji rozhodovat. Myslím si, že poměrně velkou roli v tom hraje jejich doslova zlatá povaha. Dalším plusem pro chladnokrevné koně je, že hodně lidí v dnešní době začíná přemýšlet nad ekologickou stopou, kterou zde zanecháváme, a proto se koně začínají využívat například pro zajištění chodu farem a stájí. Dokonce začínají být chladnokrevníci opět využíváni v zemědělství, a tak se na trhu objevila spousta techniky v moderním pojetí, kterou je možné za koně zapřáhnout.

Pro jaká jezdecká odvětví se chladnokrevní koně hodí? Jaká jsou úskalí v jejich chovu? A jak je náročné sehnat jezdeckou výstroj pro chladnokrevného koně? Odpovědi na všechny otázky naleznete v novém čísle časopisu Svět koní. Objednejte si ho do své schránky právě teď!

Magazín o všem ze světa koní

Originální a inspirující rozhovory pro lidi jako jste vy: jezdci, majitelé i chovatelé koní. V časopisu Svět koní nahlédnete zblízka do světa jezdectví, a to jak sportovního, tak rekreačního.

Roční předplatné

399 Kč / 6 čísel