Známe tajemství výroby ohlávek Coolhorse!

- 12 / 10 / 2020 -

Materiály jsou zvoleny velmi pečlivě. Hlavním kritériem pro výběr materiálů byla odolnost, pevnost a nezávadnost. Hlavním materiálem jsou popruhy, které jsou ze 100 % polyesteru. Ten vyniká svými vlastnostmi nad nylonovým popruhem. Jedná se o kvalitní, pevný materiál, který je odolný vůči povětrnostním podmínkám, vlhkosti, oděru a slunečnímu záření. Motivy na ohlávkách jsou díky vlastnostem tohoto materiálu velmi trvanlivé a stálobarevné. Neméně důležité je i odolné a pevné kování s důkladně opracovanými hranami, které koně nezatíží, a zároveň hezky ladí s motivy každé z ohlávek. Každá z ohlávek je opatřena nastavitelným nánosníkem a nátylníkem pro dokonalé napasování na každého koně. Vybírat lze ze široké škály barevných motivů. Navíc je možné si zvolit mezi ohlávkou s podkladem a bez podkladu. Jako podkladový materiál...

...chcete se dozvědět více o výběru materiálu pro zakázkovou výrobu ohlávek známých pod značkou Coolhorse? Celý článek je pro Vás připraven v novém čísle časopisu Svět koní! Objednejte si ho do své schránky právě teď!

Magazín o všem ze světa koní

Originální a inspirující rozhovory pro lidi jako jste vy: jezdci, majitelé i chovatelé koní. V časopisu Svět koní nahlédnete zblízka do světa jezdectví, a to jak sportovního, tak rekreačního.

Roční předplatné

399 Kč / 6 čísel