O parkurových závodech v Olomouci

- 23 / 07 / 2019 -

V novém čísle časopisu Svět koní 4/2019 se budete moci těšit na spoustu zajímavých článků.

Jedním z nich je rozhovor s Ondřejem Zvárou, se kterým jsme se setkali před odstartováním J&T BANKA CSI3*-W Olomouc 2019. Právě Ondřeje Zváry jsme se zeptali na pár otázek spojených s jeho účastí na tomto mezinárodním parkurovém klání. Dále nás zajímal aktuální vývoj Ondřejovy sportovní sezóny, či jeho pohled na současnou situaci v jezdeckém sportu.
Přečtěte si něco málo z rozhovoru s Ondřejem Zvárou:

Z vaší domácí stáje to máte do Olomouce poměrně blízko, co pro vás tato světová akce znamená?

Z Olomouce pochází má sponzorka Hana Rechová, takže zde jezdíme velmi rádi. V Olomouci se účastním také národních závodů s mladými koňmi a ani tyto závody nejsou výjimkou. Těším se i z toho důvodu, že se poměrně často pohybuji v zahraničí, a právě světový pohár se České republice stále tak trochu vyhýbá, takže tyto závody v Olomouci považujeme za takový náš jezdecký svátek.

Jak na vás Olomouc působí, jste spokojen s Equine Sport Center Olomouc?

Cítím se tady velmi dobře, zvlášť když to máme blízko naší domovské stáje. Závodiště mi sedí, mám opravdu velkou radost z toho, že máme v České republice areál, který nenabízí pouze skvělou jezdeckou podívanou, ale hlavně má vynikající zázemí s ustájením a ideálním opracovištěm. Na dobrou kvalitu opracoviště se u nás často zapomíná, což nám někdy trochu znepříjemňuje práci s mladšími koňmi.

Více se dozvíte v novém čísle časopisu Svět koní!

Magazín o všem ze světa koní

Originální a inspirující rozhovory pro lidi jako jste vy: jezdci, majitelé i chovatelé koní. V časopisu Svět koní nahlédnete zblízka do světa jezdectví, a to jak sportovního, tak rekreačního.

Roční předplatné

399 Kč / 6 čísel